Cautare

17601 de rezultate pentru "ana fata de la miezul noptii" (5.94 secunde)
Dumnezeul sufletului romanesc la Eminescu ma-nchin ca la Dumnezeu spuse palmasul, nestiutorul de carte, argatul ogoarelor lui ma inchin spusera pe rand invatatorul apoi invatacelul si pruncii inca nenascuti spusera la fel dinlauntrul mamelor lor care si ele erau inauntrul mamelor mamelor lor la Eminescu ma inchin ca la Dumnezeu rostira teii si plopii si mestecenii infratiti in aceeasi religie cu ierburile si lacurile si luceafarul de ziua si cu marea care are margini frumoase ca un mormant de poet lui ma supun, doar lui rosti de la Cozia, de sub lespedea lui Mircea cel Batran si de la Arnota, Basarab Voievod si capul lui Mihai vorbi de la manastirea Dealu si Constantin Brancoveanu, din singurul mormant fara trup al catedralei Hurezilor cum de il iubesc cu plecaciune toate acestea si altele cu ele dimpreuna incat daca sapi in miezul nestematelor dai de el si daca asculti inima pietrelor il auzi cum bate si daca il scoli in crucea noptii pe taran si-l intrebi cum se cheama sufletul lui iti va raspunde dintr-o rasuflare, Eminescu?
In cadrul evenimentului de la Grand Entertainment Baneasa, Jukebox a sustinut un concert plin de energie si buna dispozitie, incluzand in repertoriul sau hituri internationale ale unor artisti precum Beyonce, Justin Timberlake, Bob Marley, Bruno Mars, Pitbull, Daft Punk dar si piese renumite de la Goran Bregovich , Zdob si Zdub sau Romica Puceanu.
Pe blogul hapi.ro am gasit un articol innteresant, despre ura la romani, intitulat: Ura si dorinta de mai bine. Poetic Edda reprezinta o colectie de poeme care provin din manuscrisul nordic - Codex Regius.
Festivalul national de teatru Stefan Banica. Ce spectacole sunt in program Centrul Judetean de Cultura si Creatie Calarasi organizeaza in perioada 8 - 10 noiembrie 2018, Festivalul National de Teatru STEFAN BANICA -editia a XVI - a.
Lucian Farcasiu) Evanghelia de Duminica. Botezului Domnului/ Boboteaza - Dumnezeiasca aratare (Matei 3, 13-17) In vremea aceea a venit Iisus din Galileea la Iordan, catre Ioan, ca sa fie botezat de el. ... Eu am trebuinta sa fiu botezat de Tine, si Tu vii la mine?
La multi ani, 2013! Romanii au pasit in Anul Nou alaturi de Antena 3 Miliarde de oameni au sarbatorit Anul Nou si in intreaga lume au avut loc petreceri in strada. Si bucurestenii au avut parte de un spectacol grandios.
Intr-un tarziu vede undeva o lumina si tot mergand catre ea ajunge la un canton silvic. Bate la usa si apare padurarul. ... Pana atunci stai la masa cu mine si cu nevasta-mea, dar avem numai mamaliga cu branza. ... - Padurarule, pot sa mai iau un pic de mamaliga?
Incepand cu luna august, strada Caldarari, din Centrul Vechi al Bucurestiului, devine locul de desfasurare a "Targului de Carte, Arte si Traditii", un proiect marca "Dalles Revolution".
Mare Mucenic Gheorghe - purtatorul de biruinta Supranumita Capela Sixtina a Estului. Este situata in satul cu acelasi nume, la 36 km de Suceava si la numai 4 km de centrul orasului Gura Humorului.
• ZIUA PAMANTULUI este sarbatorita in fiecare an, la data de 22 aprilie, in 192 de tari.
Iulia Toyo) Cati dintre turistii care aleg in drumetiile lor Valea Cerbului stiu ca asupra ei planeaza un mister vechi de secole? Ca printre stanci, in pamant, se gasesc ingropate structuri metalice de provenienta necunoscuta, pe care localnicii le aseamana unor nave extrapamantene cazute dintr-o lupta nucleara...
Am in vedere cazare intr-o camera pentru 2 adulti si un copil, dar suficient de incapatoare, ceva la cca 45mp. Ce parere aveti, ce recomandari imi puteti face referitoare la hoteluri, drum, program, etc.
Un grup de turisti romani a plecat recent din Romania, cu agentia Hello Holidays, pentru a-si petrece un Revelion de vis la Atena, mai exact la Parthenon Hotel, situat in centrul orasului.
Jumatate de tara sub cod galben: Copaci doborati, accidente, trenuri anulate si porturi inchise Vijelia puternica de vineri seara a inchis porturile de la malul marii, a doborat copaci si mai multe trenuri au fost anulate din cauza vremii nefavorabile.
FARCAS) Pe 27 august 1979, la miezul noptii, ajutorul de serif Val Johnson din Warren, Minnesota, era in patrulare pe o sosea. Nu se vedea nicio lumina, cu exceptia uneia care parea sa pluteasca deasupra carosabilului, cam la o mila distanta.
Sorin Oprescu stia ca este URMARIT Fostul ministru si ex-presedinte-director general al Televiziunii Romane, Alexandru Sassu, a declarat, la Romania TV, ca este bun prieten cu Sorin Oprescu si ca nu crede ca acesta a luat mita.
Magda Marincovici) Profesorul Nicolae Hancu avertizeaza intr-un amplu articol in Monitorul de Cluj ca alimentatia raspunde de 14 milioane de morti in lume, anual. Alcoolul si fumatul impreuna fac 12 milioane de morti.
Aceasta sarbatoare, denumita popular si Blagovistenie, aminteste de ziua in care Arhanghelul Gavriil ii da Fecioarei vestea ca va avea un prunc: ... In popor, exista o multime de traditii si superstitii cu privire la aceasta zi. Afla din acest articol care sunt cele mai frumoase traditii de BUNA VESTIRE!
Daca acestia au lasat bani din proprie initiativa, deseori si fara stirea mea, i-am folosit pentru a cumpara mancare pentru cadrele medicale, care stateau alaturi de mine in operatii, peste program, spune, printre altele, Profesorul Gheorghe Burnei, intr-un comunicat remis Bugetul.ro.
Crestinii ortodocsi sarbatoresc anul acesta Pastele pe 8 aprilie si, desi majoritatea popoarelor din estul Europei sarbatoresc in aceste zile Invierea lui Hristos, obiceiurile difera de la o tara la alta.
google-analytics.com